A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Рішення сесії сільської ради №628 «Про відмову у виділенні земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Зварич Галині Григорівні»

Дата: 07.05.2021 11:03
Кількість переглядів: 311

РІШЕННЯ № 628

                                                                 Від “_09_”__03___2021 р.                                                                                                            

Про відмову у виділенні земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Зварич Галині Григорівні

Розглянувши заяву гр.Зварич Галини Григорівни про виділення її у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Білецької сільської ради , керуючись статтями 12,118 Земельного Кодексу України та ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія сільської ради

ВИРІШИЛА:

            1. Відмовити гр. Зварич Галині Григорівні  у виділенні земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Білецької сільської ради , у зв’язку з недотриманням вимог частини 6 статті 118 Земельного кодексу України, а саме: відсутність графічних матеріалів, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки та відсутністю вільних земельних ділянок даного цільового призначення на території Білецької сільської ради та згідно пункту 4 статті 116 Земельного кодексу України передача земельних ділянок безоплатно у власність громадян у межах норм, визначених законодавством проводиться один раз по кожному виду використання. Заявник таким правом вже скористався.

              2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Білецької сільської ради з питань земельних відносин, архітектури,будівництва,екології та охорони навколишнього природного середовища.

Сільський голова                                                                                           Дмитро МАЛИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.