A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Рішення сесії сільської ради №544 «Про затвердження Програми пільгового забезпечення лікарськими засобами окремих категорій населення та забезпечення препаратами хворих на цукровий та нецукровий діабет жителів Білецької територіальної громади на 202

Дата: 06.05.2021 09:50
Кількість переглядів: 557

Р І Ш Е Н Н Я № 544

                                                                            10 лютого 2021 року                                                                               Про затвердження Програми пільгового

забезпечення лікарськими засобами

окремих категорій населення та

забезпечення препаратами хворих

на цукровий та нецукровий діабет жителів 

Білецької територіальної громади на 2021 рік

 

 

Керуючись ст.26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 18 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я»,  постанов Кабінету Міністрів України від 17 серпня 1998 року   № 1303 «Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань», від 05 березня 2014 року №73 «Питання реалізації пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на препарати інсуліну», від 23 березня 2016 року №239 «Деякі питання відшкодування вартості препаратів інсуліну»  враховуючи рекомендації постійної комісії сільської ради з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, комунальної власності, благоустрою, транспорту, регуляторної політики, підприємництва та торгівлі Білецька сільська рада:

В И Р І Ш И Л А:

1.Затвердити цільову Програму забезпечення лікарськими засобами,  виробами медичного призначення пільгових категорій населення та забезпечення препаратами хворих на цукровий та нецукровий діабет жителів  Білецької територіальної громади на 2021 рік згідно з додатком 1.
2.Відділу Фінансів Білецької сільської ради передбачити фінансування заходів даної Програми.
    3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти  на  постійну комісію Білецької сільської ради з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, комунальної власності, благоустрою, транспорту, регуляторної політики, підприємництва та торгівлі.

 

Сільський голова                                                                      Дмитро МАЛИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних