A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У ЗАКЛАДІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ «ДИТЯЧИЙ ЯСЛА-САДОК СЕЛА ВЕЛИКИЙ ГЛИБОЧОК» БІЛЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПРОВЕДЕНО КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ХАРЧОБЛОКУ

Дата: 05.04.2021 08:30
Кількість переглядів: 1355

 

Для забезпечення якісного харчування дітей у Великоглибочецькому ясла-садку за кошти місцевого бюджету Відділом освіти Білецької сільської ради реалізовано проєкт «Капітальний ремонт харчоблоку ЗДО «Дитячий ясла-садок села Великий Глибочок Білецької сільської ради».

У рамках проєкту: в харчоблоці та підсобних приміщеннях (заготівельних цехах) облицьовано поверхні стін і підлоги керамічною плиткою, здійснено поліпшене фарбування поверхонь стін полівінілацетатними водоемульсійними сумішами, замінено повністю каналізацію й окремі ділянки трубопроводу, демонтовано старі та вмонтовано сучасні вимикачі, розетки, світильники, повністю оновлено електропроводку, улаштовано підшивку стель, замінено дверні полотна, установлено нові мийки й рукомийник та виконано ряд інших додаткових ремонтних робіт.

Початкова вартість проєкту становила 310,310 тис. грн. Та, за результатами спрощеної закупівлі, ціна проєкту капітального ремонту склала 223 тис грн. 

Додатково, для створення належних умов для приготування їжі, обробки й зберігання харчових продуктів, за кошти місцевого бюджету закуплено: мийки, сушарки для посуду, стелажі, столи, рукомийники, нову вагу, шафу для персоналу, холодильник і холодильну шафу.

Відтепер кухарі, які завжди готували вихованцям садочку найсмачніші страви, складаючи справжню конкуренцію домашнім, працюватимуть у комфортних умовах. 

Білецька сільська рада дбає про якісне харчування у закладах освіти. Нехай наші малюки зростають здоровими та щасливими!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.