У БІЛЕЦЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ПРОЙШОВ СЕМІНАР З ПИТАНЬ ОРГАНІЗАЦІЇ СИСТЕМИ ХАРЧУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ
10 березня 2021 року начальником Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Миколою Сипко та головним спеціалістом відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Тернопільського районного управління Держпродспоживслужби Оленою Паламар, разом з начальницею Відділу освіти Білецької сільської ради Іриною Ленько, було проведено спільне навчання для керівників закладів освіти, медичних працівників і персоналу, які задіяні у забезпечені та організації харчування у закладах освіти на території Білецької громади.
У ході семінару розглядались питання:
• безумовного дотримання вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР);
• застосування методичних рекомендацій по методології особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти;
• забезпечення та дотримання вимог Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОЗ України від 25.09.2020 року № 2205.