A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

28 ЛЮТОГО 2021 РОКУ ВІДБУЛОСЯ УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ І ОСВЯЧЕННЯ ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ «ДИТЯЧИЙ ЯСЛА-САДОК С.БІЛА» БІЛЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 01.03.2021 13:00
Кількість переглядів: 2385

    

Офіційний захід відкрили директор ЗДО Тетяна ЯЦКІВ і методист закладу Оксана  КРИВОКУЛЬСЬКА.  
Участь у відкритті садочку взяли всечесні отці, Білецький сільський голова Дмитро МАЛИК, його заступники та керівники відділів, запрошені гості, депутати Білецької сільської ради, місцеві жителі та, звичайно, маленькі герої, для яких все дійство й відбувалося.
      БІЛОУС Наталія Юліанівна, начальниця відділу дошкільної загальної середньої та позашкільної освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації, привітала присутніх із такою знаменною подією, яка відбулася завдяки реалізації програми Кабінету Міністрів України «Велике Будівництво» і зусиллям  Білецької громади, що дозволило втілити в життя мрію місцевих жителів та діток, й побажала дбати про розвиток закладу, обіцяючи підтримку місцевої влади у майбутньому становленні наших дітей.
         ГРУЗИНСЬКИЙ Віктор Йосипович, головний інженер Будівельної компанії «Тернопільбуд», у своєму виступі зазначив: «Тут співпали інтереси держави, громади і спільна воля! Дякуємо Богу, що за рік ми змогли звести таку споруду!».
        Роль чарівника цього свята була заслужено відведена Білецькому сільському голові Дмитру МАЛИКУ, який, у свою чергу, щиро подякував усім, хто долучився до будівництва садочку: Мотиці Надії Ярославівні - за розроблений проект, органам виконавчої влади, депутатам, будівельникам. Особлива подяка від голови прозвучала для військових на Сході, адже їхній захист дозволяє нам розвиватися, будувати і виховувати діточок. 
     Сільський голова та депутати завітали з подарунками для відвідувачів садочку. 
Присутніх щиро вразили слова подяки з боку маленьких відвідувачів садочку, які чи не найбільше раділи цій події.
      ЛЕНЬКО Ірина Петрівна, начальниця Відділу освіти Білецької сільської ради, привітала усіх з таким великим відкриттям й побажала усьому колективу садочку терпіння, любові, тепла і добра для діток. 
        ЯЦКІВ Тетяна Іванівна, директор закладу дошкільної освіти с. Біла, подякувала усім, хто повірив у неї і впустив у цей чудовий садочок, а батькам – за терпіння і розуміння в очікуванні початку роботи закладу.
       Від імені усіх батьків вихованців до присутніх звернулася Ірина ДАНИЛІВ: «Сьогодні велике свято для всіх родин, у яких є маленькі дітки. Ми з нетерпінням чекали відкриття садочку та вдячні представникам влади, голові громади й усім небайдужим людям, які долучалися до відкриття цього закладу!».
        Сюрпризом для присутніх і, особливо, малечі стало маленьке театралізоване дійство з казковими героями.
Захід завершився богослужінням,  яке відправили всечесні отці: о. Роман, о. Юрій і о. Володимир, та освяченням нового садочку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.