A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

ПРОТОКОЛ засідання постійної комісії від 03 грудня 2020 року

Дата: 07.12.2020 20:09
Кількість переглядів: 582

ПРОТОКОЛ № 03/20 (03-Р)

засідання постійної комісії Білецької сільської ради з питань законності, депутатської етики та регламенту, розвитку місцевого самоврядування, освіти, культури, духовності, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту

 

 

від 03 грудня  2020  року                                                                                                             с. Біла

 

Головуюча:  голова комісії  Лаврів Лілія Андріївна

 

На засіданні присутні: депутати – члени постійної комісії Лаврів Лілія Андріївна, Малик Оксана Тарасівна, Грабас Роман Сергійович, Карпик Оксана Богданівна, Пелешок Зоя Борисівна; секретар Білецької сільської ради Когут Віталій Вікторович, начальниця відділу фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Дейнека Світлана Володимирівна.

Відсутні: депутати – члени постійної комісії Малко Василь Євгенович, Павлик Борис Борисович.

 

Місце проведення: Білецька сільська рада, с. Біла, вул. Молодіжна, 19.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про затвердження Порядку денного засідання постійної комісії Білецької сільської ради з питань законності, депутатської етики та регламенту, розвитку місцевого самоврядування, освіти, культури, духовності, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту (далі – Постійної комісії) від 03.12.2020 р.

2. Про затвердження Плану роботи Постійної комісії Білецької сільської ради з питань законності, депутатської етики та регламенту, розвитку місцевого самоврядування, освіти, культури, духовності, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту на грудень 2020 року.

3. Про внесення змін до Бюджету Білецької сільської ради на 2020 рік.

4. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації.

5. Про внесення змін в рішення Білецької сільської ради від 18 листопада 2020 року № 9 «Про затвердження на посаду заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Білецької сільської ради».

6. Про створення Фінансового відділу Білецької сільської ради та затвердження Положення про Фінансовий відділ Білецької сільської ради.

7. Про затвердження структури та штатного розпису Фінансового відділу Білецької сільської ради.

8. Про внесення змін до рішення Білецької сільської ради від 26 грудня 2019 року № 1167 «Про затвердження штатного розпису Білецької сільської ради та її виконавчих органів» (зі змінами).

РОЗГЛЯД ПИТАНЬ

1. СЛУХАЛИ: Про затвердження Порядку денного засідання постійної комісії Білецької сільської ради з питань законності, депутатської етики та регламенту, розвитку місцевого самоврядування, освіти, культури, духовності, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту (далі – Постійної комісії) від 03.12.2020 р.

ВИСТУПИЛИ:

Лаврів Л.А.: зачитала проект Порядку денного засідання Постійної комісії від 23.11.2020 р.

ГОЛОСУВАЛИ:  «ЗА» - 4 особи (Лаврів Л.А., Пелешок З.Б., Малик О.Т., Карпик О.Б.), «ПРОТИ» - 0 осіб, «УТРИМАВСЯ» - 0 осіб.

Рішення прийнято.

1. ВИРІШИЛИ: затвердити Порядок денний засідання Постійної комісії від 03.12.2020 р.

На засідання прибув член Постійної комісії Грабас Р.С.

2. СЛУХАЛИ: Про затвердження Плану роботи Постійної комісії Білецької сільської ради з питань законності, депутатської етики та регламенту, розвитку місцевого самоврядування, освіти, культури, духовності, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту на грудень 2020 року.

ВИСТУПИЛИ:

Лаврів Л.А., яка звернула увагу присутніх на повноваження постійних комісій Білецької сільської ради, обов’язках депутатів відвідувати як засідання сесій, так і постійних комісій, а також на необхідності затвердження Плану роботи комісії, що передбачено Рішенням сесії Білецької сільської ради № 6 від 2020 року. Зачитала проєкт Плану роботи Постійної комісії на грудень (Додаток 1).

У обговоренні Плану роботи Постійної комісії взяли участь усі присутні.

ГОЛОСУВАЛИ:  «ЗА» - 5 осіб (Лаврів Л.А., Грабас Р.С., Пелешок З.Б., Малик О.Т., Карпик О.Б.), «ПРОТИ» - 0 осіб, «УТРИМАВСЯ» - 0 осіб.

Рішення прийнято.

2. ВИРІШИЛИ:

1. Затвердити План роботи Постійної комісії Білецької сільської ради з питань законності, депутатської етики та регламенту, розвитку місцевого самоврядування, освіти, культури, духовності, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту на грудень 2020 року.

2. Звернутись із листом до керівників закладів освіти, медицини, соціального захисту, культури із запрошенням прозвітувати в грудні 2020 року на засіданні Постійної комісії № 5 про роботу ввірених їм закладів (підприємств, організацій) за 2020 рік та про складання планів їх роботи на 2021 рік.

 

3. СЛУХАЛИ: Про внесення змін до Бюджету Білецької сільської ради на 2020 рік.

ВИСТУПИЛИ:

Дейнека С.В., яка окреслила запропоновані у проєкті зміни до бюджету.

ГОЛОСУВАЛИ:  «ЗА» - 4 особи (Лаврів Л.А., Пелешок З.Б., Малик О.Т., Карпик О.Б.), «ПРОТИ» - 0 осіб, «УТРИМАВСЯ» - 1 особа (Грабас Р.С.).

Рішення прийнято.

3. ВИРІШИЛИ: Рекомендувати Білецькій сільській раді прийняти рішення Про внесення змін до Бюджету Білецької сільської ради на 2020 рік.

 

4. СЛУХАЛИ: Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації.

ВИСТУПИЛИ:

Малик О.Т., яка повідомила, що мова йде про проєктно-кошторисну документацію на ремонт приміщення майбутньої амбулаторії (колишньої аптеки) у селі Великий Глибочок.

ГОЛОСУВАЛИ:  «ЗА» - 5 осіб (Лаврів Л.А., Грабас Р.С., Пелешок З.Б., Малик О.Т., Карпик О.Б.), «ПРОТИ» - 0 осіб, «УТРИМАВСЯ» - 0 осіб.

Рішення прийнято.

4. ВИРІШИЛИ: Рекомендувати Білецькій сільській раді прийняти рішення Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації.

 

5. СЛУХАЛИ: Про внесення змін в рішення Білецької сільської ради від 18 листопада 2020 року № 9 «Про затвердження на посаду заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Білецької сільської ради».

 

ВИСТУПИЛИ:

Карпик О.Б., яка повідомила, що у рішенні № 9 від 18 листопада 2020 року є технічна помилка, але, оскільки мова йде про ранг посадової особи місцевого самоврядування (виправити описку з “11” на “9”), то потрібно внести зміни до рішення.

ГОЛОСУВАЛИ:  «ЗА» - 5 осіб (Лаврів Л.А., Грабас Р.С., Пелешок З.Б., Малик О.Т., Карпик О.Б.), «ПРОТИ» - 0 осіб, «УТРИМАВСЯ» - 0 осіб.

Рішення прийнято.

5. ВИРІШИЛИ: Рекомендувати Білецькій сільській раді прийняти рішення Про внесення змін у рішення Білецької сільської ради від 18 листопада 2020 року № 9 «Про затвердження на посаду заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Білецької сільської ради».

 

6. СЛУХАЛИ: Про створення Фінансового відділу Білецької сільської ради та затвердження Положення про Фінансовий відділ Білецької сільської ради.

ВИСТУПИЛИ:

Дейнека С.В., яка повідомила, що прийняття даного рішення обумовлено нагальною необхідністю та змінами на законодавчому рівні. З 04 січня 2021 року даний відділ як виконавчий орган Білецької сільської ради у статусі юридичної особи повинен працювати, а до цього часу потрібно оголосити конкурс на його керівника.

ГОЛОСУВАЛИ:  «ЗА» - 5 осіб (Лаврів Л.А., Грабас Р.С., Пелешок З.Б., Малик О.Т., Карпик О.Б.), «ПРОТИ» - 0 осіб, «УТРИМАВСЯ» - 0 осіб.

Рішення прийнято.

6. ВИРІШИЛИ: Рекомендувати Білецькій сільській раді прийняти рішення Про створення Фінансового відділу Білецької сільської ради та затвердження Положення про Фінансовий відділ Білецької сільської ради.

 

7. СЛУХАЛИ: Про затвердження структури та штатного розпису Фінансового відділу Білецької сільської ради.

ВИСТУПИЛИ:

Лаврів Л.А., яка повідомила, що згідно поданої у проєкті рішення структури у Фінансовий відділ пропонують ввести 4 штатних одиниці, у т.ч. 1 – начальник, 2 – головний спеціаліст, 1 – провідний спеціаліст.

ГОЛОСУВАЛИ:  «ЗА» - 0 осіб, «ПРОТИ» - 0 осіб, «УТРИМАВСЯ» - 5 осіб (Лаврів Л.А., Грабас Р.С., Пелешок З.Б., Малик О.Т., Карпик О.Б.),

Рішення не прийнято.

Лаврів Л.А. запропонувала внести зміни до розглянутого проєкту рішення, передбачивши у структурі Фінансового відділу 3 штатних одиниці: 1 – начальник, 1 – головний спеціаліст, 1 – провідний спеціаліст, із одночасним наданням рекомендацій Постійної комісії щодо внесення змін у структуру Білецької сільської ради у частині виведення трьох штатних одиниць із Відділу фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку.

ГОЛОСУВАЛИ:  «ЗА» - 5 осіб (Лаврів Л.А., Грабас Р.С., Пелешок З.Б., Малик О.Т., Карпик О.Б.), «ПРОТИ» - 0 осіб, «УТРИМАВСЯ» - 0 осіб.

Рішення прийнято.

7. ВИРІШИЛИ:

1. Рекомендувати Білецькій сільській раді при прийнятті рішення Про затвердження структури та штатного розпису Фінансового відділу Білецької сільської ради передбачити у структурі Фінансового відділу 3 штатних одиниці: 1 – начальник, 1 – головний спеціаліст, 1 – провідний спеціаліст.

2. Подати на розгляд 3 сесії від 04.12.2020 року пропозиції Постійної комісії щодо внесення змін у структуру Білецької сільської ради у частині виведення трьох штатних одиниць із Відділу фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку.

 

8. СЛУХАЛИ: Про внесення змін до рішення Білецької сільської ради від 26 грудня 2019 року № 1167 «Про затвердження штатного розпису Білецької сільської ради та її виконавчих органів» (зі змінами).

ВИСТУПИЛИ:

Когут В.В., який повідомив, що в проєкті запропоновано ввести дві штатні одиниці спеціаліста першої категорії відділу ЦНАП, у розрахунку на села Ігровицю та Мшанець.

ГОЛОСУВАЛИ:  «ЗА» - 0 осіб, «ПРОТИ» - 5 осіб (Лаврів Л.А., Грабас Р.С., Пелешок З.Б., Малик О.Т., Карпик О.Б.), «УТРИМАВСЯ» - 0 осіб.

Рішення не прийнято.

 

Після обговорення члени Постійної комісії дійшли до висновку, що у відділі ЦНАП буде достатньо 7 штатних одиниць, а восьму штатну одиницю спеціаліста першої категорії (на Ігровицю) додавати недоцільно.

ГОЛОСУВАЛИ:  «ЗА» - 5 осіб (Лаврів Л.А., Грабас Р.С., Пелешок З.Б., Малик О.Т., Карпик О.Б.), «ПРОТИ» - 0 осіб, «УТРИМАВСЯ» - 0 осіб.

Рішення прийнято.

8. ВИРІШИЛИ: Рекомендувати Білецькій сільській раді прийняти рішення Про внесення змін до рішення Білецької сільської ради від 26 грудня 2019 року № 1167 «Про затвердження штатного розпису Білецької сільської ради та її виконавчих органів» (зі змінами) з урахуванням пропозицій Постійної комісії (Додаток 2).

 

 

Голова Постійної комісії                                            Л. А. Лаврів

 

Секретар Постійної комісії                                        З. Б. Пелешок


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних