A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

ОГОЛОШЕННЯ про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Білецької сільської ради

Дата: 26.01.2021 15:00
Кількість переглядів: 1403

Рішенням Виконавчого комітету Білецької сільської ради від 21 січня 2021 року № 01 оголошено про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Білецької сільської ради.

З метою забезпечення прозорості та відкритості прийняття рішення щодо призначення директора Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Білецької сільської ради запрошуємо долучитись до проведення конкурсу:

- представників уповноваженого Органу управління у сфері надання соціальних послуг Білецької сільської ради;

- представників отримувачів соціальних послуг на території Білецької об’єднаної територіальної громади;

- представників надавачів соціальних послуг на території Білецької об’єднаної територіальної громади;

- осіб, делегованих громадськими об’єднаннями отримувачів соціальних послуг на території Білецької об’єднаної територіальної громади;

- осіб, делегованих громадськими та професійними об’єднаннями працівників системи надання соціальних послуг та надавачів соціальних послуг на території Білецької об’єднаної територіальної громади.

Кількість членів конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Білецької сільської ради становить не менше п’яти осіб.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, стосовно якої є документально підтверджена інформація про:

– наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;

– накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення – протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;

– наявність конфлікту інтересів.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії приймаються Білецькою сільською радою протягом 10 календарних днів з дати оприлюднення цього оголошення – до 17.00 години 05 лютого 2021 року.

Пропозиції надаються у вигляді листа на паперових носіях, підписаного керівником, із зазначенням кандидатур (кандидатури), які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії.

До листа додаються:

– згода на обробку персональних даних та попередження про вимоги та обмеження, встановлені Законом України «Про запобігання корупції», підписані особами, які пропонуються до складу конкурсної комісії;

– від громадської організації – засвідчені належним чином копії затвердженого в установленому порядку статуту громадської організації та документа про державну реєстрацію.

Документи приймаються та реєструються за адресою: вул. Молодіжна, 19 село Біла Тернопільського району Тернопільської області 47707.

За додатковою інформацією звертайтесь:

Телефон 0665246747 (0352)423031, електронна пошта: otgbila@gmail.com

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних