A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Про затвердження Програми розвитку культури, туризму та охорони культурної спадщини Білецької сільської ради на 2021 рік

Дата: 21.12.2020 20:12
Кількість переглядів: 563

Р І Ш Е Н Н Я    № 56

15 грудня 2020 року                                                                             

 

Про затвердження Програми розвитку культури, туризму та охорони культурної спадщини Білецької сільської ради на 2021 рік

 

Керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26, частиною 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про Державні цільові програми», Законом України «Про культуру», відповідно до рекомендацій Постійної комісії Білецької сільської ради з  питань законності, депутатської етики та регламенту, розвитку місцевого самоврядування, освіти, культури,  духовності, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту, Білецька сільська рада

 ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму розвитку культури, туризму та охорони культурної спадщини Білецької ОТГ на  2021 рік (далі – Програма, додається).
  2. Відділу фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Білецької сільської ради передбачити у проекті місцевого бюджету на 2021 рік кошти на фінансування Програми.
  3. Відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Білецької сільської ради забезпечити звітування про хід виконання Програми в кінці 2021 року.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань законності, депутатської етики та регламенту, розвитку місцевого самоврядування, освіти, культури, духовності, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту та постійну комісію  Білецької сільської ради з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, комунальної власності, благоустрою, транспорту, регуляторної політики, підприємництва та торгівлі.

 

Сільський голова                                                                        Дмитро МАЛИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.