A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Про передачу на баланс відділу освіти Білецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області об’єкта завершеного будівництва за адресою: Тернопільський район село Біла, вулиця Молодіжна 20

Дата: 29.11.2020 18:16
Кількість переглядів: 419

Р І Ш Е Н Н Я  №26

 

25 листопада 2020 року                                       

                                         

 

Про передачу на баланс відділу освіти Білецької сільської ради

Тернопільського району Тернопільської області об’єкта

завершеного будівництва за адресою: Тернопільський район село Біла,

вулиця Молодіжна 20

 

Керуючись ст.26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії сільської ради з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, комунальної власності, благоустрою, транспорту, регуляторної політики, підприємництва та торгівлі Білецька сільська рада

 В И Р І Ш И Л А:

1. Передати з балансу  Білецької сільської ради на баланс Відділу освіти Білецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області об’єкт завершеного будівництва «Будівництво дитячого садка на 120 місць по вулиці Молодіжна у селі Біла Тернопільського району, Тернопільської області» балансовою вартістю 46 358 573 грн. 89 коп., в яку входить передане за актом прийому-передачі обладнання та інвентар у сумі 1 809 628 грн. 27 коп. (передавальний акт додається).

2. Сільському голові Дмитру Малику та начальнику відділу освіти Білецької сільської ради Ірині Ленько забезпечити передачу та приймання вищезазначеного об’єкту відповідно до норм чинного законодавства та його належне обслуговування та утримання.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на Постійну комісію Білецької сільської ради з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, житлового-комунального господарства, комунальної власності, благоустрою, транспорту, регуляторної політики, підприємництва та торгівлі.

 

  Сільський голова                                                                       Дмитро МАЛИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.