A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Про передачу міжбюджетного  трансферту до Тернопільського районного бюджету

Дата: 29.11.2020 18:13
Кількість переглядів: 446

РІШЕННЯ №24

 

від 25 листопада 2020 року

 

Про передачу міжбюджетного  трансферту

до Тернопільського районного бюджету

 

Керуючись ст. 93, 101 Бюджетного  кодексу  України,  Законом   України   «Про добровільне об’єднання територіальних громад”, Законом України  «Про  місцеве самоврядування в Україні», враховуючи пропозиції постійної комісії Білецької сільської ради з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, комунальної власності, благоустрою, транспорту, регуляторної політики, підприємництва та торгівлі, Білецька сільська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Дати згоду на передачу коштів у вигляді міжбюджетного трансферту:

 «Інша субвенція з місцевого бюджету» (поточні трансферти) в сумі – 180 000,00 грн  (сто вісімдесят тисяч гривень 00 копійок) -  з них:

    - 150 000,00 грн ( сто п’ятдесят тисяч гривень 00 копійок) – Територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Тернопільського району (заробітна плата з нарахуваннями працівникам, які обслуговують підопічних проживаючих на території Білецької сільської ради).

    - 15 000,00грн.(п’ятнадцять тисяч грн.)-відшкодування за пільгові та наркотичні препарати КНП ТРР» Тернопільському районному центру первинної медико-санітарної допомоги».

     - 15 000,00грн.(п’ятнадцять тисяч грн.) на здійснення видатків, пов’язаних з відшкодуванням пільг окремим категоріям громадян Білецької сільської ради за 2020 рік.

2. Укласти відповідний договір з Тернопільською районною радою про передачу коштів у вигляді міжбюджетного трансферту (інші субвенції з місцевого бюджету) Тернопільському районному бюджету на 2020 рік.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  Білецької сільської ради з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, комунальної власності, благоустрою, транспорту, регуляторної політики, підприємництва та торгівлі.

Сільський голова                                                                   Дмитро МАЛИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних