A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Програма «U-LEAD з Європою» підготувала інформацію про останні розробки, передовий досвід та заходи підтримки, які є важливими та цікавими для об'єднаних територіальних громад

Дата: 01.10.2020 12:14
Кількість переглядів: 1359

Заходи підтримки

 Із метою підтримки процесу диджиталізації для комфортного життя у громадах Міністерство цифрової трансформації України запускає конкурс «Дієва Громада», який є першим етапом в оцінці цифрової трансформації громад та областей. Для участі в конкурсі необхідно заповнити дану форму до 15 жовтня.

 

Бізнес акселератор ЄС для інноваційних малих та середніх підприємств в рамках програми «Горизонт 2020» пропонує підприємцями можливості для масштабування, менторські сесії та бізнес-коучинг, а також грант до 2,5 мільйонів євро. Підприємці можуть подавати заявки на 1-2 річні проєкти до 7 жовтня за цим посиланням.

 

Проєкт UNIDO/GEF запустив акселератор для підприємців та винахідників. Проєкти повинні бути спрямовані на запровадження технологій, які знижують негативний вплив на довкілля. До конкурсу запрошують підприємства з терміном реєстрації не більше 3-х років, кінцевий термін – 18 жовтня. Детальніше про програму та подачу заявки тут.

 

Антикорупційна ініціатива Європейського Союзу (EUACI) оголошує конкурс проєктів для громадських організацій, метою якого є підтримка стратегічних та інноваційних проєктів громадянського суспільства України, медіа та бізнес об’єднань, які займаються розслідуваннями, та можуть досягнути конкретних та вимірюваних результатів в одній чи декількох наступних галузях:

• сприяння розвитку доброчесності у публічному секторі,

• посилення спроможності громадянського суспільства здійснювати функції контролю та адвокації для протидії корупції,

• покращення обізнаності громадськості про роль громадян та можливості у забезпеченні підзвітності посадових осіб та депутатів.

Сума проєктів повинна становити від 80 000 до 150 000 євро. Кінцевий термін подання проєктів — 16 жовтня, 18.00 год за київським часом. Більше інформації за посиланням.

 

Програма «МАТРА» Посольства Королівства Нідерландів, оголосила про прийом концепцій від ГО Чернігівської, Сумської та Харківської областей. Конкурс зосереджено на зміцненні громадянського суспільства, з особливим акцентом на участі молоді в сферах демократії, верховенства права та реформ. Організація-заявник повинна бути досить відомою та шанованою регіональною / місцевою ОГС. Максимальний бюджет проєкту складає 150 000 євро. Електронну версію заявки слід подати до 1 жовтня. Ви можете дізнатись більше тут

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних