A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

КРОКУЮЧИ ДО УСПІХУ. ЗБУДУВАТИ САДОЧОК ШВИДШЕ, НІЖ ЗА РІК!

Дата: 29.04.2020 19:32
Кількість переглядів: 1220

Саме такий результат можливий, коли є співпраця, спільне бачення та розуміння з боку трьох відповідальних сторін: керівництва Білецької ОТГ, яке проявило ініціативу, розуміючи необхідність  дитячого садочка, та розпочало будівництво,  не чекаючи коштів з Державного фонду регіонального розвитку - з одного боку; Тернопільської ОДА, яка гарантує виконання  своїх зобов’язань,  даних громаді - з другого; та будівельної фірми ТОВ «Тернопільбуд», яка якісно та швидко виконує свою роботу- з третього..

Сільський голова Дмитро Малик зазначив: «В Білій  немає дитячого  садочка. Це гостра проблема, яка потребувала негайного вирішення. Саме тому нами було вирішено фінансувати будівництво об'єкта  на будь - яких умовах. Білецькою ОТГ виконано всі зобов’язання щодо співфінансування. Це дало змогу не припиняти будівництво та досягнути таких швидких та яскравих  результатів. Щодо співпраці з Тернопільською обласною адміністрацією ми дуже задоволені. Особливо результатом сьогоднішньої зустрічі з головою ТОДА Володимиром Трушем. Він запевнив, що з травня місяця буде поновлено фінансування з ДФРР. Тому  очікуємо надходження коштів в сумі 21 млн гривень, які дадуть змогу завершити будівництво садочка на 120 дітей для жителів Білецької об’єднаної територіальної громади.»

«Приємно бачити такі об’єкти, які  будуються швидко, якісно і без перепон! - відзначив голова ТОДА Володимир Труш. - Почалося будівництво в кінці минулого року. І за декілька місяців повністю звели будівлю. Частина вже навіть перекрита. До цього, звісно, совісно  віднісся як забудовник, так і Білецька ОТГ, яка виділила кошти,  не чекаючи фінансування з ДФРР, що дало поштовх та можливість розпочати будівництво. І ми ведемо такі домовленості, що дають можливість прогнозувати завершення будівництва на початку вересня 2020 року.»

В.о. начальника відділу освіти Білецької сільської ради Ірина Ленько: «Надзвичайно важливо, що першочергово у громаді будують заклади освіти. Адже дбати про наших найменшеньких жителів - основне завдання. Бо ж саме вони - наше майбутнє»

Нагадаємо, будівництво дитячого садочка в с. Біла Білецької ОТГ проводиться у рамках президентської програми «Велике будівництво». Його мета — побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні. У планах - протягом року зведення понад 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів та 200 нових приймальних відділень лікарень. Також буде збудовано 4000 км доріг. Проект втілюють за бюджетні кошти, кошти Державного фонду регіонального розвитку, а також кошти з місцевих бюджетів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.