A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

«ЧАС ПЛИНЕ, А ПАМ’ЯТЬ ЗАЛИШАЄТЬСЯ»:ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ В СЕЛІ ІГРОВИЦЯ БІЛЕЦЬКОЇ ОТГ

Дата: 24.02.2020 12:53
Кількість переглядів: 1299

23 лютого 2020 року мешканці села Ігровиця, разом із сільським головою Дмитром Маликом, депутатами та членами виконавчого комітету Білецької сільської ради зібрались для вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні – відважних українців, які загинули під час подій Революції Гідності у 2014 році.

Заходи розпочались із Божественних літургій у храмі Параскеви Терновської та Преображення Господнього. Опісля отець Роман та отець Віталій відправили панахиду біля пам’ятного знаку полеглим героям. У своєму зверненні сільський голова наголосив: «Ми дякуємо і схиляємо голову перед подвигом наших героїв, які, ціною власного життя, забезпечили нам європейське майбутнє!».

Після спільної панахиди у приміщенні актової зали школи відбулась година пам’яті «Час плине, а пам’ять залишається». Захід було розпочато із вітального слова депутата Білецької сільської ради Оксани Малик, яка наголосила на важливості збереження пам'яті про тих, хто в мирний час, незважаючи ні що, віддав своє життя заради майбутнього наступних поколінь. Нікого із присутніх не залишили байдужими проникливі та щирі голоси дітей, які у своїх виступах вшановували героїв Небесної Сотні.

Висловлюємо вдячність директору Будинку культури села Ігровиця Юлії Леонідівні Чупик, художньому керівнику Оксані Миколаївні Пиптюк та бібліотекарю Наталії Тарасівні Дідух за підготовку та проведення заходу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.