A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ЗАЙНЯТТЯ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» БІЛЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 04.02.2020 12:00
Кількість переглядів: 1726

Білецька сільська рада оголошує конкурсний відбір на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Центр  первинної медико-санітарної допомоги» Білецької сільської ради.

Правові підстави проведення конкурсу: ст.16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоровя»; Порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 р. № 1094; Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників, випуск 78, охорона здоров'я, затверджений наказом Міністерства охорони здоров'я України від 29 березня 2002 р. № 117; Розпорядження голови Білецької сільської ради № 03 від 11.01.2020 року; Розпорядження голови Білецької сільської ради № 10 від 31.01.2020 року.

Найменування і реквізити закладу: Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Білецької сільської ради ( КНП "ЦПМСД" Білецької сільської ради), код ЄДР 43022420.

Юридичне і фізичне місцезнаходження: 47707, Тернопільська обл., Тернопільський район, село Біла, вулиця Гетьмана Мазепи, будинок 27.

Види діяльності: 86.10 діяльність лікарняних закладів; 86.21 загальна медична практика (основний); 86.23 стоматологічна практика; 86.90 інша діяльність у сфері охорони здоров'я.

Структурні підрозділи підприємства: Амбулаторія загальної практики - сімейної медицини с.Біла; Амбулаторія загальної практики - сімейної медицини с.Великий Глибочок; Амбулаторія загальної практики - сімейної медицини с.Ігровиця; Фельдшерсько-акушерський пункт с.Чистилів, Фельдшерсько-акушерський пункт с.Плотича; Пункт здоров’я с.Івачів Долішній, Пункт здоров’я с.Івачів Горішній.

Підприємство новостворене, статут закладу додається.

Документи для участі у конкурсі приймаються у період з 08:00 05 лютого 2020 року по 17:00 19 лютого 2020 року, за адресою 47707, Тернопільська обл., Тернопільський район, село Біла, вулиця Гетьмана Мазепи, будинок 27.

Номер телефону та адреса електронної пошти для довідок: +380966358779, otg.bila@gmail.com.

Для участі у конкурсі особа подає особисто або надсилає поштою конкурсній комісії у визначений в оголошенні строк такі документи:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1;

3) резюме у довільній формі;

4) автобіографію;

5) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

6) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2;

7) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;

8) довідку МВС про відсутність судимості;

9) медичні довідки про стан здоров’я щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;

10) попередження стосовно встановлених Законом України “Про запобігання корупції“ вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3;

11) заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4;

12) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України “Про запобігання корупції“).

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Вимоги до претендента: вища освіта за ступенем магістра, спеціаліста спеціальності галузі знань "Управління та адміністрування" або "Публічне управління та адміністрування", або "Право", або "Соціальні та поведінкові науки", або "Гуманітарні науки", або "Охорона здоров'я" та спеціалізацією "Організація і управління охороною здоров'я"; не менше 3-х років стажу за основною спеціальністю або одного року на керівних посадах.

 Вимоги до конкурсної пропозиції: конкурсна пропозиція має містити проект плану розвитку Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Білецької сільської ради на середньострокову перспективу, в якому передбачаються:

план діяльності закладу на 2020-2022 роки;

заходи з виконання завдань закладу і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з планування економічних та фінансових показників закладу, забезпечення ефективності його діяльності, запобігання корупції;

пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку закладу;

пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки основних показників діяльності закладу.

Умови оплати праці керівника закладу із зазначенням істотних умов контракту: із переможцем конкурсу планується укласти контракт на 3 роки, умови оплати праці визначаються контрактом.

Дата і місце проведення конкурсу: 10:00 20 лютого 2020 року за адресою 47707, Тернопільська обл., Тернопільський район, село Біла, вулиця Гетьмана Мазепи, будинок 27.

Бланки документів:

- заява

-заява про відсутність конфлікту інтересів

- згода на обробку персональних даних

-попередження

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних