A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ФОРМУВАННЯ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ

Дата: 11.01.2020 15:41
Кількість переглядів: 847

Оголошення

Про  початок формування  конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Білецької сільської ради

 

Розпорядженням Білецького сільського голови від 11.01.2020 року № 03 оголошено про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Білецької сільської ради.

З метою забезпечення прозорості та відкритості прийняття рішення щодо призначення директора Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Білецької сільської ради запрошуємо долучитись до проведення конкурсу:

  • представників органу управління (Білецької сільської ради);
  • осіб, делегованих громадськими об’єднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менше як за два роки до дати прийняття рішення про проведення конкурсу).

Кількість членів конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Білецької сільської ради становить шість - вісім осіб.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, стосовно якої є документально підтверджена інформація про:

– наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;

– накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення – протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;

– наявність конфлікту інтересів.

Під час виникнення у члена конкурсної комісії вказаних вище обставин, такий член конкурсної комісії зобов’язаний невідкладно самостійно подати органові управління письмову заяву про самовідвід. У разі неподання зазначеної інформації член конкурсної комісії несе відповідальність згідно із законодавством. У разі виникнення (виявлення) у члена конкурсної комісії вказаних вище обставин, після формування складу конкурсної комісії, такий член конкурсної комісії підлягає заміні відповідним суб’єктом подання, який запропонував кандидатуру зазначеного члена конкурсної комісії, не пізніше наступного робочого дня після встановлення (виявлення) зазначених обставин.

Відповідно до Порядку проведення конкурсу, пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії приймаються Білецькою сільською радою протягом 15 днів з моменту оприлюднення цього оголошення – до 17.00 години 25 січня 2020 року.

Пропозиції надаються у вигляді листа на паперових носіях, підписаного керівником, із зазначенням кандидатур (кандидатури), які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії.

До листа додаються:

– згода на обробку персональних даних та попередження про вимоги та обмеження, встановлені Законом України «Про запобігання корупції», підписані особами, які пропонуються до складу конкурсної комісії;

– від громадської організації – засвідчені належним чином копії затвердженого в установленому порядку статуту громадської організації та документа про державну реєстрацію.

Документи приймаються та реєструються за адресою: вул. Гетьмана Мазепи, 27 село Біла Тернопільського району Тернопільської області 47707.

За додатковою інформацією звертайтесь:

телефон 29-98-93,

ел.пошта: otgbila@gmail.com

Умови та етапи проведення конкурсу передбачені «Порядком проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 р. №1094.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних