A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ БІЛЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 04.09.2019 23:55
Кількість переглядів: 1578

Фото без опису

У неділю 08 вересня 2019 р. у селі Великий Глибочок будуть проводитись Громадські слухання на предмет врахування інтересів жителів Білецької територіальної громади при підготовці та виданні розпорядження голови Тернопільської облдержадміністрації від 26 квітня 2019 року № 243-од «Про надання громадській організації «Об’єднання інвалідів АТО, ООС, ветеранів бойових дій» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення на території Великоглибочецької сільської ради Тернопільського району" й відповідності його до норм чинного законодавства.

Підстава проведення громадських слухань – Розпорядження Білецького сільського голови від 02.09.2019 р. № 69.

Місце проведення громадських слухань: приміщення Будинку культури села Великий Глибочок за адресою: Проспект Тараса Шевченка, 16.

Початок проведення громадських слухань – 18.00 год, початок реєстрації учасників громадських слухань – 17.30 год.

Порядок денний громадських слухань:

1. Оприлюднення інформації щодо звернення до суду Білецького сільського голови з приводу визнання незаконним розпорядження голови Тернопільської облдержадміністрації від 26 квітня 2019 року № 243-од «Про надання громадській організації “Об’єднання інвалідів АТО, ООС, ветеранів бойових дій” дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення на території Великоглибочецької сільської ради Тернопільського району".

2. Обговорення правових, екологічних, економічних та інших наслідків для довкілля та обґрунтування зачіпання інтересів населення - жителів Білецької територіальної громади при виданні розпорядження голови Тернопільської облдержадміністрації від 26 квітня 2019 року № 243-од.

3. Пропозиції (зауваження) учасників громадських слухань щодо зміни цільового призначення землі за межами населеного пункту села Великий Глибочок на території Білецької сільської ради для відведення земельної ділянки орієнтовною площею 4,9 га в постійне користування громадській організації “Об’єднання інвалідів АТО, ООС, ветеранів бойових дій” для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту за рахунок земель запасу (відпрацьовані розробки та кар’єри, закриті шахти, відвали, терикони, що не експлуатуються), за межами населеного пункту село Великий Глибочок на території Білецької сільської ради Тернопільського району.

До участі у громадських слуханнях запрошуються:

  • мешканці населених пунктів Білецької об’єднаної територіальної громади,
  • представники Тернопільської облдержадміністрації, Тернопільської райдержадміністрації, громадської організації «Об’єднання інвалідів АТО, ООС, ветеранів бойових дій»,
  • члени виконавчого комітету та виконавчий апарат Білецької сільської ради,
  • виконуючі обов’язків старост,
  • депутати Білецької сільської ради,
  • представники засобів масової інформації ,
  • інші зацікавлені особи.

Для реєстрації необхідно пред’явити документ, який засвідчує особу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних