A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

РОБОЧА ЗУСТРІЧ ІЗ ПРЕДСТАВНИКАМИ ПРОГРАМИ "U-LEAD З ЄВРОПОЮ"

Дата: 05.08.2019 11:15
Кількість переглядів: 1251

Фото без опису

2 серпня 2019 року, Білецький сільський голова Дмитро Малик, провідний спеціаліст-економіст Світлана Щур, державний реєстратор Білецької сільської ради Володимир Федорович, секретар виконавчого комітету Зоряна Оліховська, спеціаліст І категорії відділу загальної та організаційної роботи Роман Кузик взяли участь у зустрічі з представниками Програми "U-LEAD з Європою" - регіональним спеціалістом Олегом Білоусом  та спеціалістом із забезпечення якості Романом Слободяном, з метою ознайомлення та вивчення стану підготовки громади до створення ЦНАП. Також, на зустрічі були присутні Наталія Онищук – радник з питань регіонального розвитку та Олег Боберський – радник з питань муніципальних послуг відокремленого підрозділу цстанови "Центр розвитку місцевого самоврядування".

Насамперед,  робоча група відвідала приміщення майбутнього центру надання адміністративних послуг, ознайомились із питаннями організації надання адміністративних послуг.

Опісля відбулась презентація у залі засідань Білецької сільської ради, де регіональний спеціаліст Програми «U-LEAD з Європою» Олег Білоус ознайомив учасників з умовами Програми, розповів про результати Початкової Фази та детально зупинився на Фазі Впровадження Програми. Зокрема, представник проекту зауважив, що громади, які пройшли  відбір матимуть змогу отримати такі види підтримки, як інституційний розвиток, матеріальна допомога та спеціалізована допомога.

Програма «U-LEAD з Європою» – одна з найбільших програм міжнародної технічної допомоги для України з підтримки децентралізації. Вона фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею, Швецією. Програма спрямована на розширення можливостей місцевих громад для надання високоякісних адміністративних послуг для населення.

Варто зазначити, що Білецька об'єднана територіальна громада потрапила в четвірку громад  Тернопільської області, які отримали можливість за кошти Програми «U-LEAD з Європою» отримати сучасне обладнання для надання якісних та наближених до людей адміністративних послуг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних