A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

СЕЛО МОЄ, ТИ У МЕНЕ ЄДИНЕ: СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СЕЛА ІГРОВИЦЯ БІЛЕЦЬКОЇ ОТГ

Дата: 13.07.2019 17:30
Кількість переглядів: 2845

Фото без опису

На півночі Білецької об’єднаної територіальної громади, поблизу річки Ігра, розташоване мальовниче село Ігровиця. 12 липня воно по-особливому святкове, бо тут відзначають День села. З нагоди цього свята усі охочі зібрались на урочистості, на яких лунали слова вітання від гостей, односельчан, молоді та дітей.

Святкування відбулось за ініціативи директора Будинку культури Юлії Чупик, художнього керівника Оксани Пиптюк та за підтримки Білецького сільського голови Дмитра Малика, начальника відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Білецької сільської ради Романа Винника, депутатів Білецької сільської ради Оксани Малик, Петра Литвина, директора комунального підприємства "ДОБРОБУТ" Василя Малка, директора цегельного заводу Віталія Підлісного, директора ТОВ "Золотий колос" Ярослава Симака.

Усіх присутніх вразила концертна програма, насичена різноманітними номерами. Так, окрім святкових пісень, віршів і танців, учасники заходу мали можливість від душі посміятись над низкою гумористичних номерів, які підготувала активна молодь, а родзинкою програми стала таємнича «запрошена гостя Оля Полякова». Після концертної програми тривала дискотека від гурту  «4 Королі» з м. Теребовля.

Відтак на святкуванні Дня села мешканці громади та запрошені гості зарядились гарним настроєм, скуштували смачні страви й напої, розділили позитивні емоції у приємній компанії.

Організатори заходу висловлюють вдячність за активну допомогу та смаколики господиням Стефанії Мирюті, Галині Фриз за чудову рибну юшку, за смачні вареники Галині Голик, Надії Залецькій, Наталії Дідух, Андрію Чупику та Євгену Залецькому за смажену картоплю, депутату Білецької сільської ради Володимиру Кудринському за красивий коровай та хлібні палички на святі, а також усім небайдужим, хто долучився до свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних