A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

ДРУГИЙ ТИЖДЕНЬ МОВНОГО ЛІТНЬОГО ТАБІРУ «ECOMIND» У БІЛЕЦЬКІЙ ОБ’ЄДНАНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

Дата: 13.07.2019 17:18
Кількість переглядів: 1414

Мовний літній табір «ECOMIND» продовжує свою роботу у селах Білецької ОТГ. 8 липня 2019 р. на волонтерок вже чекало більше сотні дітей нашої громади у селі Великий Глибочок.

Нові знайомства, ігри, спілкування із іноземними волонтерами англійською мовою, нові знання про глобальні екологічні проблеми, цікаві завдання, призи, прибирання територій, сортування сміття, висаджування рослин та багато інших заходів чекали на учасників табору упродовж тижня.

В останній день, згідно програми, провели «Фестиваль культур», у рамках якого волонтери Бірсу, Дакота та Шрі познайомили українців зі своїми національними стравами із Туреччини, Індії та Китаю, а українські діти пригощали їх та усіх присутніх традиційними національними стравами – пампушками, варениками, млинцями, голубцями, дерунами, медівником, пиріжками і багатьма іншими.

Нагадуємо,  що з 15 по 19 липня для усіх бажаючих Мовний екологічний табір продовжуватиме свою роботу у селі Плотича. Довіз дітей – із сіл Івачів Горішній та Івачів Долішній (автобус забиратиме їх щодня о 9:30 з Івачова Горішнього, о 9:40 з Івачова Долішнього, о 14:00 буде повертатись назад з Плотичі).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.