A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

"СЛАВА І ВОЛЯ УКРАЇНИ" МІТИНГ-РЕКВІЄМ З НАГОДИ ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ ТА РІЧНИЦІ ПРОГОЛОШЕННЯ АКТУ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ

Дата: 01.07.2019 22:14
Кількість переглядів: 711

30 червня 2019 р. у селі Великий Глибочок Білецької ОТГ відбулось урочисте зібрання з нагоди Дня Конституції України та 78-ої річниці проголошення Акту відновлення Української держави "Слава і воля України".
Мешканці громади, які зібрались з нагоди урочистостей, взяли участь у поминальній панахиді за полеглими героями - борцями за Незалежність України.

У своїх виступах Білецький сільський голова Дмитро Малик, директор школи Надія Тищук, кандидати у детутати ВРУ Т.Юрик, і кандидат у депутати В.Мисик, а також член осередку "Просвіта" В.Івасечко нагадали мешканцям громади як про події 30 червня 1941 року та День ухвалення Конституції України, так і про обов'язок кожного українця не бути байдужим до подій, що відбуваються навколо нас. 
Сільський голова Дмитро Малик наголосив, що, з ухваленням Основного Закону України, кожен українець повинен його дотримуватись, кожен повинен сумлінно виконувати свої обов'язки, не давати і не брати хабарів, оберігати навколишнє природне середовище, працювати на благо своєї громади та країни, тоді й наша громада матиме усі шанси на сталий розвиток.
У виконанні хору та аматорських колективів Будинку культури села Великий Глибочок для учасників заходу прозвучали пісні "Боже, послухай благання", "Нам Україну благослови", "Йшли селом партизани" та ін.
                                                                                                                                                 Лілія Лаврів



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.