A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

ДО ВІДОМА ГРОМАДЯН ТА АГРАРІЇВ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ!

Дата: 26.03.2019 14:38
Кількість переглядів: 1003

Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області нагадує, що з 11 серпня 2017 року у Тернопільській області діє оперативний штаб із забезпечення прав і свобод власників земель чи збіжжя області.

 Оперативний штаб є діючим та ефективним способом боротьби проти спроб рейдерських захоплень в нашій області та забезпечує реальний захист земель, врожаю та майна сільгоспвиробників.

У разі виникнення ситуації із спроби рейдерського захоплення, пропонуємо звернутися до оперативного штабу із заявою або за  телефонами гарячої лінії оперативного штабу: щоденно (крім вихідних днів)  з 09-00 год. до 13-00 год. та з 13-45 год. до 18-00 год. за наступними номерами телефонів: (0352) 25 49 38, 067 351 80 89 (перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області, член оперативного штабу – Вовк Тетяна Василівна), 067 420 95 72 (завідувач сектору взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області, секретар оперативного штабу – Гетьман Людмила Петрівна).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.