A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

НАЙМАСШТАБНІШЕ ПРИБИРАННЯ СЕЛА МЕШКАНЦЯМИ СЕЛА ВЕЛИКИЙ ГЛИБОЧОК БІЛЕЦЬКОЇ ОТГ

Дата: 28.03.2019 10:50
Кількість переглядів: 1001

23 березня 2019 року, за ініціативою місцевих депутатів та членів виконкому Білецької сільської ради, та за підтримки сільського голови Дмитра Малика, у Великому Глибочку відбулась акція з прибирання «Зробимо чистим наше село».
До масштабного прибирання долучилось більше ста мешканців села Великий Глибочок, які доклали своїх зусиль до прибирання публічних територій, починаючи із в’їзду в село і закінчуючи його найвіддаленішими куточками. Організатори заходу залучили активних мешканців села до прибирання території по 15-ти локаціях, які були попередньо прописані в оголошенні. На кожній із локацій зібрано і пофасовано сміття у десятки мішків. Поліетиленові мішки для збору сміття, робочі рукавиці, а також послуги спецтехніки закуплені коштом Білецької сільської ради.
У прибиранні території села великий Глибочок також активну участь взяли сільський голова та його син Тарас Малик. Депутат сільської ради Оксана Малик на честь цього заходу подарувала для села декоративні рослини, які були висаджені у місцевому парку по закінченню прибирання. 
Більшу частину зібраного сміття вивезено на сміттєзвалище. Оскільки спецтехніка в цей день також працювала на кладовищі, через брак часу вивіз решти сміття, яке залишилось після прибирання, буде завершено у понеділок.
Організатори заходу захоплені активністю мешканців громади та висловили вдячність усім, хто долучився до нього.
Сподіваємось, що така вкрай корисна акція з часом стане традиційною для мешканців громади. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.