A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

ЗУСТРІЧ ПРЕДСТАВНИКІВ МОЛОДІЖНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ AIESEС З КЕРІВНИЦТВОМ ТА ДЕПУТАТСЬКИМ КОРПУСОМ БІЛЕЦЬКОЇ ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 22.03.2019 10:24
Кількість переглядів: 665

Фото без опису

За ініціативою депутатів сільської ради, 22 березня 2019 року на базі Білецької сільської ради відбулась зустріч сільського голови Дмитра Малика, депутатів та активу громади із представниками AIESEС у Тернополі – однієї із найбільших міжнародних молодіжних громадських організацій, що надає можливість молоді розвинути свої лідерські та професійні якості для здійснення позитивного впливу на суспільство.
Віце-президент з розвитку партнерських відносин громадської організації Лілія Слома та керівник команди з продажів Богдан Охрімчук презентували напрями діяльності AIESEС у Тернополі та окреслили перспективи співпраці організації із Білецькою сільською радою.
На сьогодні тернопільська команда AIESEС, реалізуючи цілі Стратегії сталого розвитку, залучає волонтерів із зарубіжних країн у рамках проектів: із підвищення якості освіти через курси з вивчення іноземних мов; екологічного; культурного та інших. 
Присутні обговорили можливість реалізації у Білецькій ОТГ для дітей віком 8-15 років екологічного та культурного проектів. Екологічний проект, реалізація якого припадає на липень-серпень 2019 року, зорієнтований, насамперед, на вироблення у дітей практичних навиків сортування сміття, ведення здорового способу життя, без шкоди навколишньому природному середовищу тощо.
Курси з вивчення іноземних мов будуть проводитись у молодіжному центрі організації з 11 липня 2019 р., он-лайн реєстрація на літній курс вже проводиться (https://www.instagram.com/language.school_te/). 
Оскільки створення сприятливих умов та можливостей для розвитку, навчання й активного дозвілля дітей і молоді є одним із найважливіших векторів розвитку Білецької ОТГ, пропозиція представників AIESEС отримала схвальні відгуки і буде втілюватись в життя найближчим часом.
Детальніше ознайомитись із діяльністю молодіжної громадської організації AIESEС можна за наступними посиланнями:
https://www.instagram.com/aiesec_te/
-https://www.facebook.com/AIESECinUkraine/?eid=ARD7OLcfFed3ANTj_NVos78291mJowBeWNXMGXeP77Wc69ulTgHrONA4VaqCDXfNLUlKIvRBMDAIYwWe
http://aiesec.ua/…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних