A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Зустріч із студентською молоддю

Дата: 04.03.2019 15:34
Кількість переглядів: 801

Фото без описуЗдавалося, несумісне на перший погляд поєднання - молодь i пенсiя. Навiщо студентам замислюватися над розмiрами майбутнiх пенсiйних виплат, якщо до пенсiйного вiку ще так далеко? Але роз’яснення щодо набуття страхового стажу для отримання права на пенсію – одне із приоритетених завдань Пенсійного фонду України.

Тому спеціалісти Тернопільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області присвятили чергову зустріч із студентами Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола саме питанням легальної зайнятості та відповідальності молоді перед своїм майбутнім.

«Кожен громадянин, який влаштовується на роботу, повинен пам’ятати, що отримання заробітноїФото без опису плати «в конверті» сьогодні, позбавляє його в майбутньому соціального захисту у разі безробіття, тимчасової втрати працездатності, нещасного випадку на виробництві, захисту від незаконного звільнення, права на відпустки. Для забезпечення свого майбутнього найманий працівник повинен вимагати від роботодавця легального оформлення трудових відносин», – наголосили спеціалісти Фонду та зазначили, що необхідний стаж для призначення пенсії у 2019 році становить 26 років і щорічно збільшуватиметься на 1 рік до 2028 року, коли становитиме 35 років.

Викладачі коледжу та студенти подякували за інформування на таку важливу тему сьогодення. А численні запитання студентів свідчать, що майбутнє їм не байдуже.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних