A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Монетизація субсидій на житлово-комунальні послуги у грошовій та готівковій формі

Дата: 28.02.2019 15:05
Кількість переглядів: 797

Фото без описуФото без опису

1.В області 115,5 тис. домогосподарств отримують субсидію на житлово-комунальні послуги. У 201Фото без опису8 році нараховано субсидій на суму 1 млрд 651 млн. гривень.

*Середній розмір призначеної субсидії - 1100 грн.

2.У готівковій формі отримають субсидію ті домогосподарства, яким вона була нарахована до 31 грудня 2018 року. Вже в березні вони отримають готівку для оплати комунальних послуг за лютий 2019 року.

3.Одержувачам субсидій не потрібно буде щомісяця сплачувати свій обов’язковий платіж окремо за кожен вид послуги, а необхідно самостійно сплачувати вартість фактично спожитої послуги, використовуючи кошти субсидій отримані готівкою.

4. Фото без опису Особам, які одержують пенсії, виплата готівки буде здійснюватися  Мінсоцполітики через Пенсійний фонд України шляхом перерахування органами ПенсійногоФото без опису фонду України  коштів на пенсійні рахунки в уповноважених банках або через виплатні об’єкти АТ “Укрпошта”, де особа одержує пенсію, відповідно до укладених договорів.

Особам, які не одержують пенсії, - Мінсоцполітики через АТ “Ощадбанк” шляхом перерахування коштів для здійснення грошових переказів через платіжну систему “Система термінових переказів “Швидка копійка” або шляхом зарахування на поточні рахунки, відкриті в АТ “Ощадбанк”.

5. Субсидія у грошовій формі призначається усім домогосподарствам, що звернулись за її отриманням з 1 січня 2019 року. Цей механізм передбачає оплату житлових субсидій у грошовій формі за людину Ощадбанком надавачам житлово-комунальних послуг.

Фото без опису* Після закінчення опалювального сезону залишки коштів на рахунку для виплати житлової субсидії, відображені на облікових записах одержувачів житлової субсидії, які утворилися станом на 1 червня, виплачуються одержувачам житлових субсидій АТ “Ощадбанк” шляхом перерахування таких коштів на поточні рахунки зазначених осіб, відкриті в АТ “Ощадбанк”

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних