A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

РОБОЧИЙ ВІЗИТ БІЛЕЦЬКОГО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ДМИТРА МАЛИКА У СЕЛО ІГРОВИЦЯ БІЛЕЦЬКОЇ ОТГ

Дата: 20.02.2019 09:38
Кількість переглядів: 791

19 лютого 2019 року Білецький сільський голова Дмитро Малик провів зустріч із мешканцями села Ігровиця.
Надзвичайно тепло і позитивно Дмитро Васильович поспілкувався із мешканцями села, з півсотні яких прийшло на зустріч із головою до місцевого клубу. Було озвучено багато проблемних питань громади, зокрема щодо: розробки й реалізації проекту ремонту приміщення клубу; незадовільного стану приміщення пошти; приватизації земель за межами населеного пункту; надання матеріальної допомоги учасникам АТО (чотирьом мешканцям села); ремонту водонапірної башти; встановлення обмежувачів руху при в’їзді в село; відсутності місцевих (не прохідних) автобусних маршрутів; пільгового проїзду у маршрутах. Крім того, присутні висловлювали проблеми особистого характеру.

Дмитро Васильович відвідав Ігровицький дитячий садок, де був приємно вражений чистотою, теплом, атмосферою в цілому. Кашу манну не їв, але познайомився з дітками, зокрема, із двома Дмитриками, поспілкувався з вихованцями закладу про особливості рослин, які вони, разом із вихователями, вирощують у садочку. Діти розповіли, що тут посаджена цибулька, а тут – каштан, який пустив вже листочки, там насіння дуба, але воно пізніше проросте і т.д.

Сільський голова посприяв вирішенню однієї із господарських проблем, яка гостро стояла на той час у дошкільному закладі. Водночас, за результатами візиту, Дмитро Малик пообіцяв частину виявлених і озвучених проблем вирішити впродовж місяця часу, до наступної зустрічі із мешканцями села.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.