A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Розпорядження сільського голови №85 «Про скликання пленарного засідання чергової 17 сесії Білецької сільської ради VIIІ скликання  »

Кількість переглядів: 207
Скликання: Розпорядження сільського голови
Сесія: Розпорядження сільського голови
Тип документу: Розпорядження сільського голови
Дата прийняття: 16.07.2021
Дата оприлюднення: 16.07.2021
Номер документу: 85
Назва документу: Про скликання пленарного засідання чергової 17 сесії Білецької сільської ради VIIІ скликання  
Прикріплені файли:

      РОЗПОРЯДЖЕННЯ №85

16 липня 2021 року

 

Про скликання пленарного засідання

чергової 17 сесії Білецької сільської ради

VIIІ скликання  

 

Керуючись пунктом 8 частини четвертої статті 42, статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (із змінами), Регламентом Білецької сільської, Планом роботи Білецької сільської ради на 2021 рік:

 

І. Скликати пленарне засідання чергової 17 сесії Білецької сільської ради VIIІ скликання 27 липня 2021 року о 10:00 год. в приміщенні адміністративного будинку за адресою с. Біла, вул. Молодіжна, 19.

ІІ. Включити до порядку денного наступне питання:

 

 

1. Про затвердження звіту про виконання дохідної частини бюджету Білецької сільської ради за І півріччя 2021 року.

2. Про затвердження звіту про виконання видаткової частини бюджету Білецької сільської ради за І півріччя 2021 року.

3. Про внесення змін до бюджету Білецької сільської ради на 2021рік.

4. Про затвердження звіту про використання бюджетних коштів Відділом освіти Білецької сільської ради за І півріччя 2021 року.

5. Про затвердження звіту використання бюджетних коштів відділом культури, туризму та охорони культурної спадщини Білецької сільської ради за І квартал 2021 року.

6. Про затвердження звіту про використання бюджетних коштів Комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг» Білецької сільської ради за І півріччя 2021 року.

7. Про затвердження звіту про використання бюджетних коштів, КП «Великоглибочецьке» Білецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області за І півріччя 2021 року.

8. Про затвердження звіту про використання бюджетних коштів КНП «ЦПМСД» Білецької сільської ради за І півріччя 2021 року.

9. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки КНП «ЦПМСД» Білецької сільської ради на 2021 – 2022 рр.

10. Про звіт заступників сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Білецької сільської ради за І півріччя за 2021 ріку

11. Звіти голів постійних депутатських комісій Білецької сільської ради про роботу та виконання рішень ради за І півріччя 2021 року (окремо звіт кожної комісії).

12. Звіт про роботу виконавчого комітету Білецької сільської ради за І півріччя 2021 року.

13. Інформування старост сіл В.Глибочок, Чистилів, Ігровиця, Мшанець та Дітківці, Хомівка про проведену роботу у І півріччі 2021 року.

14. Про затвердження Положення про преміювання, встановлення надбавок, доплат  та надання  матеріальної  допомоги працівникам апарату Білецької сільської ради та її виконавчих органів.

15. Про затвердження структури Відділу освіти Білецької сільської ради. 

16. Про затвердження Порядку використання шкільних автобусів закладів освіти Білецької сільської ради

17. Про затвердження Правил благоустрою  території Білецької сільської ради

18. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення особистого селянського господарства площею 0,1449 га за межами населеного пункту с. Ігровиця Тернопільського району, Тернопільської області та про затвердження Витягу із технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки гр. Литвину Петру Петровичу

19. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій орієнтовною площею 0,0200 га в с. Чистилів Тернопільського району Тернопільської області ТОВ «лайфселл»

20. Про визначення переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідної документації.

21. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки на землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення (шиномонтаж, СТО) площею 0.6499 га в с. Чистилів Тернопільського району Тернопільської області гр. Процику Ярославу Ярославовичу

22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування амбулаторії в с. Великий Глибочок, просп. Т. Шевченка, 38, Тернопільського району, Тернопільської області

23. Про внесення змін до рішення сесії Білецької сільської ради від 15.01.2020 року № 1176 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування амбулаторії в с. Біла».

24. Про передачу міжбюджетного трансферту до Тернопільського обласного бюджету.   

25.Про затвердження проектно-кошторисної документації " Капітальний ремонт амбулаторії в с. Великий Глибочок по проспекту Т. Шевченка, 38 Тернопільського району Тернопільської області. Коригування".

26. Про делегування функцій замовника по проекту «Капітальний ремонт амбулаторії в с. Великий Глибочок по проспекту Т. Шевченка, 38 Тернопільського району Тернопільської області. Коригування» Управлінню капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації.

27. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт амбулаторії загальної практики – сімейної медицини с. Ігровиця Тернопільського району Тернопільської області».

28. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт фельшерського пункту с. Дітківці Тернопільського району Тернопільської області».

29. Про внесення змін до «Програми соціально-економічного розвитку Білецької сільської обєднаної територіальної громади Тернопільського району Тернопільської області на 2020-2021 роки».

30. Різне.

ІІІ. З метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-2019, пленарне засідання Білецької сільської ради провести за відсутності запрошених, представників громадськості, виключно у складі сільського голови, заступників сільського голови, секретаря сільської ради, депутатів сільської ради, старост, доповідачів, представників виконавчого апарату сільської ради.

ІV. Контроль за даним розпорядженням залишаю за собою.

 

Сільський голова                                                                    Дмитро МАЛИК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних