A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Проєкт рішення сесії сільської ради №487 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства площею  0,2515  га  в с. Плотича, Тернопільського району, Тернопільської області гр. Попсуйко Оксані Степанівні»

Кількість переглядів: 147
Скликання: VIII скликання
Сесія: Проєкт рішення
Тип документу: Проєкт рішення сесії сільської ради
Дата прийняття: 15.01.2021
Дата оприлюднення: 15.01.2021
Номер документу: 487
Назва документу: Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства площею  0,2515  га  в с. Плотича, Тернопільського району, Тернопільської області гр. Попсуйко Оксані Степанівні
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ 487

                                                                                                                 Автор: Відділ земельних відносин, містобудування та архітектури

 

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства площею  0,2515  га  в с. Плотича, Тернопільського району, Тернопільської області гр. Попсуйко Оксані Степанівні

 

  Розглянувши заяву гр. Попсуйко Оксани Степанівни про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства, площею 0,2515 га, яка розташована в с. Плотича , Тернопільського району, Тернопільської області, враховуючи те, що дана земельна ділянка станом на 01.01.2004 р. перебувала в  користуванні, керуючись ст. ст. 12, 79-1,33, 107, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія сільської ради

ВИРІШИЛА:

  1.Надати дозвіл гр. Попсуйко Оксані Степанівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею  0,2515 га для ведення особистого селянського господарства на території с.Плотича  Тернопільського району, Тернопільської області, що перебувала в  користуванні.

  2.Зобов’язати гр. Попсуйко Оксану Степанівну  надати технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на затвердження у встановленому законодавством порядку.

  3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Білецької сільської ради з питань земельних відносин, архітектури,будівництва,екології та охорони навколишнього природного середовища.


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.