A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Розпорядження сільського голови №03 «Про скликання пленарного засідання позачергової 6 сесії Білецької сільської ради VIIІ скликання»

Кількість переглядів: 431
Скликання: Розпорядження сільського голови
Сесія: 2021
Тип документу: Розпорядження сільського голови
Дата прийняття: 06.01.2021
Дата оприлюднення: 06.01.2021
Номер документу: 03
Назва документу: Про скликання пленарного засідання позачергової 6 сесії Білецької сільської ради VIIІ скликання
Прикріплені файли:

РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 03

 

06 січня 2021 року

 

 

Про скликання пленарного засідання

позачергової 6 сесії Білецької сільської ради

VIIІ скликання

 

 

Керуючись пунктом 8 частини четвертої статті 42, статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (із змінами), Регламентом Білецької сільської, Планом роботи Білецької сільської ради на 2021 рік:

 

І. Скликати пленарне засідання позачергової 6 сесії Білецької сільської ради VIIІ скликання 11 січня 2021 року о 16:00 год. в приміщенні адміністративного будинку за адресою с. Біла, вул. Молодіжна, 19.

ІІ. Включити до порядку денного наступні питання:

  1. Про передачу земельної ділянки в оренду площею 1,9000 га для обслуговування силосних ям в с. Великий Глибочок, вул. Колгоспна, буд. 52, Тернопільського району, Тернопільської області гр. Пінязю Григорію Євгеновичу»
  2. Про передачу земельної ділянки в оренду площею 0,8000 га для обслуговування будівель і споруд току в с. Великий Глибочок, вул. Колгоспна, буд. 49, Тернопільського району, Тернопільської області гр. Пінязю Григорію Євгеновичу
  3. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування будівель і споруд виробничої бази площею 0,1627 га в с. Біла, вул. Бродівська бічна, 16, Тернопільського району, Тернопільської області ПМП «ГОРИЗОНТ»
  4. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування будівлі кормоцеху (код згідно КВЦПЗ – А 01.13 для іншого сільськогосподарського призначення) площею 0,1025 га в с. Ігровиця, вул. Джерельна, 31, Тернопільського району, Тернопільської області гр. Симаку Степану Романовичу
  5. Про продовження договору оренди на земельну ділянку для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (для обслуговування викупленого господарсько-охоронного будинку з надвірними будівлями і спорудами) в с. Біла, вул. Бродівська, 34, Тернопільського району, Тернопільської області гр. Льотковському Євгену Юрійовичу
  6. Різне.

ІІІ. З метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-2019, пленарне засідання Білецької сільської ради провести за відсутності запрошених, представників громадськості, виключно у складі сільського голови, заступника сільського голови, секретаря сільської ради, депутатів сільської ради, старост, доповідачів, представників виконавчого апарату сільської ради.

 

ІV. Контроль за даним розпорядженням залишаю за собою.

 

 

 

 

Сільський голова                                                           Дмитро МАЛИК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.