Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Проєкт рішення сесії сільської ради №153 «Про надання дозволу на викуп земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, площею 0,1349 га в с. Чистилів, вул. Транспорта бічна, 6, Тернопільського району, Тернопільської області гр. Мриглоду Ярославу Івановичу»

Кількість переглядів: 136
Скликання: VIII скликання
Сесія: Проєкт рішення
Тип документу: Проєкт рішення сесії сільської ради
Дата прийняття: 12.12.2020
Дата оприлюднення: 12.12.2020
Номер документу: 153
Назва документу: Про надання дозволу на викуп земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, площею 0,1349 га в с. Чистилів, вул. Транспорта бічна, 6, Тернопільського району, Тернопільської області гр. Мриглоду Ярославу Івановичу
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ 153

                                                                                                                 Автор: Відділ земельних відносин та благоустрою

 

Про надання дозволу на викуп земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, площею 0,1349 га в с. Чистилів, вул. Транспорта бічна, 6, Тернопільського району, Тернопільської області гр. Мриглоду Ярославу Івановичу

 

 

      Розглянувши  заяву гр. Мриглода Ярослава Івановича про надання дозволу на викуп земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, площею 0,1349 га в с. Чистилів, вул. Транспортна бічна, 6, Тернопільського району, Тернопільської області, кадастровий номер 6125289700:02:001:0959, керуючись ст.ст. 12, 65, 127, 128 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія сільської ради

 ВИРІШИЛА:

  1. З метою продажу гр. Мриглоду Ярославу Івановичу забудованої земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка розташована в с. Чистилів, вул. Транспортна бічна, 6, Тернопільського району, Тернопільської області, загальною площею 0,1349 га (кадастровий номер 6125289700:02:001:0959), на якій розташоване нежитлове приміщення для розміщення та експлуатації основних підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості Білецькому сільському голові, після визначення на конкурсній основі, укласти договір з земельно-оціночною ліцензійною організацією для виготовлення звіту про експертну грошову оцінку  земельної ділянки в с. Чистилів, вул. Транспортна бічна, 6, Тернопільського району, Тернопільської області (кадастровий номер 6125289700:02:001:0959) площею 0,1349 га.

 2. Звіт про експертну грошову оцінку подати на розгляд та затвердження на чергову сесію Білецької сільської ради згідно чинного законодавства.

 3. Мриглоду Ярославу Івановичу сплатити  20%  авансового внеску від нормативно-грошової оцінки, який буде використаний для фінансування робіт по виготовлення звіту про експертну грошову оцінку, даний внесок буде зарахований до ціни продажу земельної ділянки.

 4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Білецької сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних