A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Проєкт рішення сесії сільської ради №58 «Про затвердження переліку видів та об’єктів суспільно корисних робіт для осіб на яких судом накладене адміністративне стягнення у виді суспільно корисних робіт на 2020 рік»

Кількість переглядів: 190
Скликання: VII скликання
Сесія: Проєкт рішення
Тип документу: Проєкт рішення сесії сільської ради
Дата прийняття: 18.08.2020
Дата оприлюднення: 18.08.2020
Номер документу: 58
Назва документу: Про затвердження переліку видів та об’єктів суспільно корисних робіт для осіб на яких судом накладене адміністративне стягнення у виді суспільно корисних робіт на 2020 рік
Прикріплені файли:
  1. Додаток 1 (0.02 МБ)
  2. Додаток 2 (0.02 МБ)

ПРОЄКТ

Автор: заступник сільського голови

Михайло ГНЕЦЬКО

 

Про затвердження переліку видів та об’єктів суспільно корисних робіт

для осіб на яких судом накладене адміністративне стягнення у виді

суспільно корисних робіт на 2020 рік

 

Керуючись статтею 26, пунктом другим підпунктом а) частини першої статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 311, 3253 Кодексу України про адміністративні правопорушення, враховуючи лист Тернопільського міськрайонного відділу філії державної установи «Центр пробації» в Тернопільській області від 27.07.2020 р. № 41/15/6309-20 у зв’язку з необхідністю погодження з органом центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері виконання кримінальних покарань, переліку об’єктів, на яких порушники виконують суспільно корисні роботи, та видів таких робіт, Білецька сільська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити перелік видів суспільно корисних робіт на території Білецької сільської ради для виконання порушниками стягнення у вигляді суспільно корисних (оплачуваних) робіт на 2020 рік, що додається.
  2. Затвердити перелік об’єктів на території Білецької сільської ради для виконання порушниками стягнення у вигляді суспільно корисних (оплачуваних) робіт на 2020 рік, що додається.
  3. Відповідальній особі відповідно до розпорядження сільського голови виконувати вимоги статті 3253 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
  4. Копію даного рішення направити до Тернопільського міськрайонного відділу філії державної установи «Центр пробації» в Тернопільській області.

Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту.

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.