Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Проєкт рішення сесії сільської ради №4 «Про внесення змін  в  Правила  поховання на кладовищах  на території населених пунктів Білецької  сільської ради Тернопільського району Тернопільської області»

Кількість переглядів: 336
Скликання: VII скликання
Сесія: Проєкт рішення
Тип документу: Проєкт рішення сесії сільської ради
Дата прийняття: 29.05.2020
Дата оприлюднення: 29.05.2020
Номер документу: 4
Назва документу: Про внесення змін  в  Правила  поховання на кладовищах  на території населених пунктів Білецької  сільської ради Тернопільського району Тернопільської області
Прикріплені файли:

 

                                                                                                ПРОЄКТ

                                                                                                      Автор: О.Бачун, З.Оліховська

 

 

Про внесення змін  в  Правила  поховання на кладовищах  на території населених пунктів Білецької  сільської ради Тернопільського району Тернопільської області

 

 

          Керуючись Законами України: «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про поховання та похоронну справу», Наказом Держжитлокомунгоспу України № 193 від 19.11.2003р., «Порядку утримання кладовищ та інших місць поховань», сесія сільської ради

 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в Правила поховання на кладовищах  на території населених пунктів Білецької сільської ради  Тернопільського району Тернопільської області. (далі Правила), а саме: 

1.1  В Розділі 2 викласти перший  абзац   п.п. 2.5  Правил у  наступній редакції  «Старостами, ( в с. Біла уповноважена особа – секретар сільської ради) на кожне поховання надається дозвіл на поховання. Кожне поховання реєструється в спеціальній книзі реєстрації поховань, (Додаток 2)….

1.2 В Розділі 2 викласти другий абзац п.п. 2.5 Правил у наступній редакції «Реєстрація   поховань проводиться  старостою села, а в разі його відсутності  секретарем сільської ради. В селі Біла реєстрація поховань проводиться секретарем сільської ради»

1.3. Викласти п.п  2.7  в наступній редакції «Ділянка землі для поховання  труни з тілом чи урни з прахом проводиться в розмірах, визначених у пункті 6.3 Розділу 6 Правил.

1.4. Розділ  4 Правил  викласти  в наступній редакції « 1. Поховання померлих осіб, які померли внаслідок зараження особливо небезпечною інфекцією, здійснюється згідно із санітарним законодавством України».

1.5. Розділ 7 «Правила обладнання та експлуатації території кладовища» п.п. 7.1  викласти в наступній редакції: «На  могилах виключно у межах виділеної ділянки дозволяється встановлення намогильних споруд, лав, висадження кущів і квітів»

1.6. В Розділі 6.п.п.6.4 (третій абзац) виключити слова «селищної, міської ради»

1.7. В Розділі 6.п.п.6.4 (четвертий абзац) виключити слова «селищної, міської ради»

1.8. В Розділі 6.п.п6.4.(шостий абзац) виключити слова «селищної, міської ради».

1.9. З Додатку №1 до Правил поховання в населених пунктах Білецької сільської ради  вилучити такі графи:

      №7 Прізвище, ім′я, по батькові користувача

      №10. Вартість намогильної споруди ( у цінах, підтверджених відповідними документами).

      №11. Документи, що підтверджують придбання намогильної споруди, дата реалізації.

      №12 Намогильну споруду виготовив (повна назва суб′єкта господарської діяльності, код ЄДРПОУ)

      №14 Гарантійний термін на намогильну споруду (початок та кінець)

 

2. Затвердити Правила поховання на кладовищах  на території населених пунктів Білецької сільської ради  Тернопільського району Тернопільської області з Додатком  № 1, Додатком  №2, Додатком  №3 (в новій редакції) , що додається.

 

3. Ввести в дію Правила поховання(в новій редакції), затверджені даним рішенням, з дня оприлюднення.

 

4. Контроль за виконанням   рішення покласти на  голову комісії  з питань комунальної власності,  житлово - комунального господарства,  енергозбереження та транспорту. 

 

                                                             

Зміни

 внесені в Правила поховання на кладовищах на території населених пунктів Білецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області

 

Р.2. п.п.2.5 В.о. старостами, (с.Біла уповноважена особа – секретар виконавчого комітету) на кожне поховання надається дозвіл на поховання………

Реєстрація проводиться в.о. старостами, секретарем виконавчого комітету, а у разі його відсутності посадовими особами місцевого самоврядування.

 Старостами, ( в с.Біла уповноважена особа – секретар  сільської ради) на кожне поховання надається дозвіл на поховання………

Реєстрація поховань  проводиться  старостою села,  а в разі його відсутності  секретарем сільської ради, В селі Біла реєстрація проводиться секретарем сільської ради.

Р.2. п.п.2.7. Ділянка землі для поховання  труни з тілом чи урна з прахом відводиться в розмірах, визначених у пункті 7.3 Правил.

Ділянка землі для поховання  труни з тілом чи урни з прахом проводиться в розмірах, визначених у пункті 6.3 Розділу 6 Правил.

Р.4. п.п. 4.1 Поховання померлих осіб, які померли внаслідок зараження особливо небезпечною інфекцією, здійснюється згідно із санітарним законодавством України.

Р.4. п.п. 4.2. Забороняється перевозити у відкритих трунах  і завозити додому трупи померлих від особливо небезпечних інфекцій (чума,холера,натуральна віспа,сибірка), а також коли є заборона лікаря паталого-анатомічного відділення  або інших медичних закладів)

4.1.Поховання померлих осіб, які померли внаслідок зараження особливо небезпечною інфекцією, здійснюється згідно із санітарним законодавством України.

 

Р.6.п.п.6.4 (третій абзац). Виключити слова «селищної, міської ради»

Р.6.п.п.6.4 (четвертий абзац). Виключити слова «селищної, міської ради»

Р.6.п.п6.4.(шостий абзац) Виключити слова «селищної, міської ради».

 

Р.6.п.п.6.4 (третій абзац). Для встановлення  намогильної споруди  до ритуальної служби або виконавчого органу сільської  ради подаються такі документи….

Р.7. п.п. 7.1. На могилах виключно в межах виділеної ділянки дозволяється встановлення намогильних споруд, огорож,лав,столиків, висадження кущів і квітів.

На могилах виключно в межах виділеної ділянки дозволяється встановлення намогильних споруд, лав, висадження кущів і квітів

Додаток №1

Вилучити графи :

№7 Прізвище, ім′я, по батькові користувача

№10. Вартість намогильної споруди ( у цінах, підтверджених відповідними документами).

№11. Документи, що підтверджують придбання намогильної споруди, дата реалізації.

№12 Намогильну споруду виготовив (повна назва суб′єкта господарської діяльності, код ЄДРПОУ)

№14 Гарантійний термін на намогильну споруду (початок та кінець)

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних