A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Рішення сесії сільської ради №3048 «Про передачу в оренду без проведення аукціону  нерухомого майна комунальної власності  Білецької сільської ради»

Кількість переглядів: 602
Скликання: VIII скликання
Сесія: 32 сесія
Тип документу: Рішення сесії сільської ради
Дата прийняття: 23.06.2022
Дата оприлюднення: 02.07.2022
Номер документу: 3048
Назва документу: Про передачу в оренду без проведення аукціону  нерухомого майна комунальної власності  Білецької сільської ради
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.05 МБ)

Р І Ш Е Н Н Я


23 червня 2022 року                                                                                

№3048

Про передачу в оренду без проведення аукціону 
нерухомого майна комунальної власності 
Білецької сільської ради


       Керуючись  статтею 25, пунктом 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна»,  Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року  № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна»,  рішення Білецької сільської ради № 1135 від 14 червня 2021 року «Про затвердження Положення про оренду комунального майна Білецької сільської територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна»,  рішення Білецької сільської ради № 2106 від 27 січня 2022 року «Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Білецької сільської ради, що підлягає передачі в оренду без проведення аукціону»,  рішення Білецької сільської ради № ____ від __ червня 2022 року «Про внесення змін до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Білецької сільської ради, що підлягає передачі в оренду без проведення аукціону», з метою врегулювання організаційних етапів, пов’язаних з передачею в оренду без проведення аукціону нерухомого майна, що перебуває у комунальній власності, сільська рада

 ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на передачу в оренду без проведення аукціону нерухомого майна комунальної власності Білецької сільської ради, що перебуває на балансі Білецької сільської ради - кабінет: № 1-8, будинок механізатора, площею 54,3 кв.м., який знаходиться за адресою: вул. Транспортна, 1, с. Чистилів, для зберігання пального для власних потреб відділу освіти Білецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області, без  права викупу та передачі в суборенду.
        2. Затвердити умови передачі в оренду без проведення аукціону нерухомого майна, вказаного в п.1 даного рішення (додається).
3. Оренду без проведення аукціону здійснювати відповідно до вимог чинного законодавства.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Постійну комісію Білецької сільської ради з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, комунальної власності, благоустрою, транспорту, регуляторної політики, підприємництва і торгівлі.


Сільський голова                                                                                                                       Дмитро МАЛИК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.