A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

СЕРВІС ДЛЯ ЗДІЙСНЕННЯ

Дата: 27.02.2023 20:39
Кількість переглядів: 150

 


Веб-платформа e-DEM створена в рамках програми «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP),що фінансується Швейцарською Конфедерацією, та виконується Фондом Східна Європа та Innovabrige Foundation.

Шановні користувачі!
Найбільш популярні сервіси, якими ви користуєтеся, об’єднані на першій українській платформі е-демократії e-dem.ua.

Авторизувашись один раз на цій платформі, вам більше не потрібно буде вводити свої дані, щоб користуватися іншими сервісами, зокрема, платформами «Відкрите місто» та голосування за бюджет участі, єдиною системою місцевих е-петицій.

Якщо у вас виникли питання, звертайтеся за адресою edem@eef.org.ua

Веб-платформа«Єдина платформа місцевої електронної демократії»(скорочено – e-DEM) має на меті надати громадянам легкий і зручний доступ до використання кількох інструментів електронної демократії.Ці інструменти покликані налагодити кращий взаємозв’язок громадян та влади у вирішенні різноманітних соціально важливих проблем.

Зокрема, на платформі будуть поєднані наступні сервіси:


Сервіс«Місцеві електронні петиції», який дає можливість мешканцям міст впливати на розвиток своїх громад через звернення до органів влади з петиціями.Ці петиції розглядаються органами місцевого самоврядування у встановленому Законом особливому порядку за умови підтримки тексту петиції визначеною кількістю мешканців;

Сервіс«Громадський бюджет», який надає можливість мешканцям пропонувати свої проекти місцевого розвитку та/або впливати на розподілвизначеної частки коштів місцевого бюджету шляхом голосування за ті чи інші проекти;

Сервіс«Відкрите місто»– краудсорсингова інтернет-платформа із застосуванням геоінформаційних технологій для взаємодії мешканців з місцевою владою та комунальними підприємствами,а також – для самоорганізації громадян. Основне призначення сервісу – інформування мешканцями місцевої влади про актуальні проблеми благоустрою,житлово-комунальної сфери, інфраструктури тощо, для оперативного усунення цих проблем. Також на сервісі будуть реалізовані інші функції,що забезпечують активне залучення мешканців для вирішення питань місцевого розвитку.

Сервіс«Електронні консультації з громадськістю»Надає органам місцевої влади можливість залучати пропозиціїмешканців щодо питань розвитку міст та громад, організовувати обговорення проектів документів перед їх розглядом та схваленням,проводити місцеві опитування в різних формах з метою вивчення думки активної частини мешканців міст.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.