A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Розпорядження сільського голови №64 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Білецької сільської ради»

Кількість переглядів: 558
Скликання: Розпорядження сільського голови
Сесія: Розпорядження сільського голови
Тип документу: Розпорядження сільського голови
Дата прийняття: 07.07.2020
Дата оприлюднення: 07.07.2020
Номер документу: 64
Назва документу: Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Білецької сільської ради
Прикріплені файли:
  1. Додаток 1 (0.05 МБ)
  2. Додаток 2 (0.05 МБ)

РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 64              07 липня 2020 року

 

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад

посадових осіб місцевого самоврядування Білецької сільської ради

 

Відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 р. № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», «Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування», затверджених наказом Національного агентства України з питань державної служби від 07.11.2019 р. № 203-19, «Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Білецької сільської ради», затвердженого Рішенням Білецької сільської ради від 07.02.2019 р. № 41, «Порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Білецької сільської ради», згідно структури та штатного розпису Білецької сільської ради та її виконавчих органів на 2020 рік, з метою об’єктивної оцінки знань і здібностей кандидатів на заміщення вакантної посади й дотримання вимог чинного законодавства при прийнятті на службу в органи місцевого самоврядування:

  1. Оголосити конкурс на заміщення вакантних посад:
  • начальника відділу–адміністратора Центру надання адміністративних послуг Білецької сільської ради;
  • спеціаліста першої категорії–юрисконсульта відділу юридичного забезпечення та кадрової роботи Білецької сільської ради (на час відпустки по догляду за дитиною до трьох років).
  1. Затвердити вимоги до кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Білецької сільської ради (Додаток 1).
  2. Конкурсній комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад розробити перелік питань на перевірку знання претендентами Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень посадових осіб місцевого самоврядування.
  3. Повідомлення про оголошення конкурсу (Додаток 2) оприлюднити на офіційному веб-сайті Білецької сільської ради.
  4. Заступнику голови конкурсної комісії Бібік Галині забезпечити прийом документів від претендентів на заміщення вакантних посад: начальника відділу–адміністратора Центру надання адміністративних послуг Білецької сільської ради та спеціаліста першої категорії–юрисконсульта відділу юридичного забезпечення та кадрової роботи Білецької сільської ради протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення на офіційному веб-сайті Білецької сільської ради повідомлення про оголошення конкурсу.
  5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.