A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білецька сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Проєкт рішення сесії сільської ради №1888 «Про обмеження (заборону) продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання  (крім закладів ресторанного господарства) на території Білецької територіальної громади»

Кількість переглядів: 173
Скликання: VIII скликання
Сесія: Проєкт рішення
Тип документу: Проєкт рішення сесії сільської ради
Дата прийняття: 22.11.2021
Дата оприлюднення: 22.11.2021
Номер документу: 1888
Назва документу: Про обмеження (заборону) продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання  (крім закладів ресторанного господарства) на території Білецької територіальної громади
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ 1888

Про обмеження (заборону) продажу

пива (крім безалкогольного), алкогольних,

слабоалкогольних напоїв, вин столових

суб’єктами господарювання  (крім закладів

ресторанного господарства) на території

Білецької територіальної громади

 

Відповідно до статті 15³ Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального», керуючись пунктом 44-1 частини першої статті 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» з метою забезпечення дотримання громадського порядку посилення протидії проявам пияцтва та алкоголізму серед населення Білецької територіальної громади, Білецька сільська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Обмежити (заборонити) продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства)  на території Білецької територіальної громади в період доби з 22ºº до 08ºº години.
  2. Відділу загальної та організаційної роботи висвітлити зміст цього рішення на офіційному сайті Білецької сільської ради та в засобах масової інформації.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Постійна комісія Білецької сільської ради з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, комунальної власності, благоустрою, транспорту, регуляторної політики, підприємництва та торгівлі.

Сільський голова                                                                    Дмитро МАЛИК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.